Blog

yellow beauty

2023.09.18

Itt az ősz, s noha nyáron a napsütés feltöltötte a lelkünket, bizony jócskán öregítette a bőrünket. Arcunk most támogatásra vágyik, hidratálásra, vitaminokra, hogy visszanyerje lágyságát, rugalmasságát, fiatalosságát.

Modern szépészeti kezelések kombinálásával egyedi kezelési programokat állítunk össze, a Te bőrödhöz leghatékonyabban igazodva, hogy fájdalommentesen és műtétek nélkül érjük el legoptimálisabban a kívánt eredményeket.

Az arcunk nap mint nap, télen és nyáron is fedetlen. Főleg nyáron vagyunk kitéve a jelentősebb UV sugárzásnak a mindennapokban és a nyaralás során. A fényvédelem nélküli arcbőr az UV-sugárzás hatására gyorsabban öregszik, az UV hozzájárulhat a ráncok és a barna foltok kialakulásához is. A nyári hónapok során és napozás után az arcbőr szomjazik a...

Intenzív lifting arckezelésünket fáradt, megereszkedett bőrre ajánljuk.

Ajánljuk annak, akinek dagad a lába , ülő, vagy álló munkája van, túlsúllyal, narancsbőrrel küzd, kevés ideje van mozogni, vagy csak méregteleníteni, esetleg pihenni akar.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el